Image Alt

De Praktijk

  >  De Praktijk

De praktijk

De periode van je zwangerschap, de bevalling en de kraamtijd is een hele bijzondere tijd, je groeit van koppel naar ouders.

We staan voor persoonlijke begeleiding en zorg op maat, omdat iedereen anders is. We zorgen dat er voldoende tijd wordt gepland voor de controles zodat we met iedereen een persoonlijke band kunnen opbouwen voordat je gaat bevallen.

Wij vinden het erg belangrijk dat er goed geluisterd wordt en dat er tijd genomen wordt voor iedereen. We willen jullie het gevoel geven dat er voldoende ruimte is om al jullie vragen te beantwoorden!

Wanneer je een indicatie hebt om af te wijken van de reguliere controles ( denk hierbij aan een miskraam in de anamnese) kunnen we altijd extra controles inplannen. Ook tijdens de bevalling is er veel mogelijk; thuis, ziekenhuis, bad, baarkruk, lachgas, noem maar op. We zullen altijd, mits medisch verantwoord, rekening houden met jullie wensen!

Daarnaast zijn jullie zelfs al voor een zwangerschap welkom op ons kinderwensspreekuur. En ten slotte kun je bij ons terecht voor anticonceptie.

Wij zijn 24 uur per dag laagdrempelig bereikbaar. Onze spreekuren zijn op afspraak en worden tevens in de avonduren aangeboden.

Kortom, bieden wij in verloskundige praktijk Mama persoonlijke, uitgebreide en kwalitatieve zorg rond jullie zwangerschap, de bevalling en de tijd erna! We hopen samen met jullie een hele mooie zwangerschap, bevalling en kraambed tegemoet te gaan!

Je kunt de praktijk ook volgen via onze social media kanalen:

Wij werken intensief samen met diverse zorgverleners in de regio, zoals de gynaecologen, huisartsen, kraamcentra, consultatiebureau etc. Hiermee streven wij erna jullie te begeleiden bij een zo gezond mogelijk verloop van de periode rondom jullie zwangerschap, bevalling en kraambed.

We staan beiden ingeschreven bij de Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen (KNOV) en in het kwaliteitsregister.

Recensies over onze praktijk

Natuurlijk kiezen we voor Marcella en Nathalie. Bij allebei onze meiden zijn we super begeleid.

Myrea

Na 3 bevallingen werd mijn droom op 5-4-22 werkelijkheid en dankzij de geweldige hulp van Nathalie geboren.

Kelly

Door het zeer goede optreden van Marcella heeft Bryan het overleefd!...

4 keer thuis (kunnen) bevallen onder de deskundige begeleiding van Marcelle; zo tevreden!

Esther Peters

Goede begeleiding, duidelijk uitleg op vragen. Kleine praktijk daarom voel je je meteen welkom. Zeer tevreden!

Esther Haartmans lienaerts

Omdat de praktijk kleinschalig is, voelde wij ons erg prettig en voelde het vertrouwd.

Britt

Hele fijne begeleiding gehad tijdens onze (1e) zwangerschap. Altijd een luisterend oor.

Jennifer

Top verloskundige praktijk. Vanaf het begin word je al goed ontvangen. Vertrouwd en geliefd gevoel.

Henifa

Heel erg goed behandeld , allebei heel erg lief en weten waar ze het over hebben.

Daniela
WhatsApp chat