Image Alt

Recensies

  >  Recensies

Recensies over onze praktijk

Marcella heeft mijn geboorte 28 jaar geleden gedaan en 4 jaar geleden was ik dan eindelijk zelf aan de beurt! En ja natuurlijk kiezen we dan voor Marcella en Nathalie. Bij allebei onze meiden zijn we super begeleid. Mocht het ooit weer zo ver zijn kiezen wij zeker voor verloskundige praktijk mamašŸ¤©

Myrea

Na 3 bevallingen werd mijn droom op 5-4-22 werkelijkheid en werd onze Jur thuis danwel niet in bad, maar in ons eigen bed dankzij de geweldige hulp van Nathalie geboren. Natuurlijk verliep mijn bevalling weer niet volgens het boekje. Echter heb ik mij geen moment angstig gevoeld omdat ik het volledige vertrouwen in Nathalie had. Wat had ik weer een geweldige zwanger en super en leuke begeleiding. Mede dankzij jullie was het weer een feestje. Ik mis de bezoekjes nu al.

Kelly

Al is het 14 oktober 21 jaar geleden, maar door het zeer goede optreden van Marcella heeft Bryan het overleefd. Ik denk daar nog regelmatig aan terug. Groetjes Wendy

Wendy

4 keer thuis (kunnen) bevallen onder de deskundige begeleiding van Marcelle; zo tevreden! Marcelle weet, door haar jaren ervaring, waar jij als zwangere behoefte aan hebt, je voelt je gehoord en begrepen.

Esther Peters

Erg fijne zwangerschap gehad door de goede begeleiding van jullie en voor jullie geduld en voor de vele vragen die Henk stelde en jullie er geduldig antwoord op gaven al liep de afspraak uit van ons. Ook bij twijfel of ongerustheid konden we jullie bellen en dat is erg fijn. Omdat het een kleine praktijk is het mooi om te zien dat je je meteen welkom voelt. Ook de afwisseling tussen jullie twee zodat je weet wie je verloskundige zijn. Ben zeer tevreden over jullie en zou jullie aanbevelen bij andere.

Esther Haartmans

Een erge fijne begeleiding gehad bij de zwangerschap van ons eerste kindje. Zowel Marcelle als Nathalie weten waar ze over praten en zijn vriendelijk en betrokken. Omdat de praktijk kleinschalig is, voelde wij ons erg prettig en voelde het vertrouwd. Wij kijken terug op een fijne zwangerschap en bevalling onder begeleiding van verloskundige praktijk mama.

Britt

Hele fijne begeleiding gehad tijdens onze (1e) zwangerschap. Altijd een luisterend oor. Heel erg kundig. Helaas tegen het einde van de zwangerschap over moeten gaan naar de gynaecoloog, waardoor Nathalie of Marcella niet bij de bevalling zijn geweest. Bij een eventuele tweede zwangerschap willen we zeker weer door deze twee toppers begeleid worden.

Jennifer

Top verloskundige praktijk. Vanaf het begin word je al goed ontvangen. Ik kreeg een vertrouwd en geliefd gevoel er word ook naar je geluisterd als je ergens over twijfelt of vragen hebt. Hele zwangerschap super hulp gehad met veel vertrouwen. Ook de bevalling is super gegaan met dank aan Marcelle die mij alles rustig heeft uitgelegd en mij zo op me gemak heeft laten voelen. Geen ander verloskundige praktijk beter dan deze! En bij de 2de zien jullie mij zeer zeker terug!

Henifa

Lieve Marcella en Nathalie, Ook via deze weg nogmaals bedankt voor jullie fijne begeleiding tijdens mijn vierde zwangerschap. Zwangerschap 3 mocht helaas niet zo zijn en daarom was deze 4de zwangerschap ook extra spannend. Ik kon met al mijn vragen bij jullie terecht dit voelde erg vertrouwd. Door mijn onzekerheid stonden jullie elke week voor mij klaar en iedere keer stelde jullie me gerust met een echo. Deze echo's op de praktijk waren een feestje om te zien. Zo mooi, zo bijzonder !! En zo heb ik me ook de hele zwangerschap bij jullie gevoeld. Mijn bevalling heb ik heel bewust mee gemaakt met mijn man en Nathalie aan mijn zijde. Dankzij Nathalie haar doortastendheid bleef ik hoop hebben en houden dat deze bevalling ging lukken zonder hulpmiddelen. Dankzij jullie advies en kunde is op 21-12-2019 onze prachtige zoon Mick geboren. Ook na de bevalling stonden jullie voor ons klaar in de kraamperiode. Kortom: ik kijk terug op een hele mooie zwangerschap en bevalling waarbij Marcella en Nathalie altijd voor ons klaar stonden. In voor en tegenspoed.

Simone

Schrijf een recensie

WhatsApp chat