Image Alt

Recensies

  >  Recensies

Recensies over onze praktijk

4 keer thuis (kunnen) bevallen onder de deskundige begeleiding van Marcelle; zo tevreden! Marcelle weet, door haar jaren ervaring, waar jij als zwangere behoefte aan hebt, je voelt je gehoord en begrepen.

Esther Peters

Erg fijne zwangerschap gehad door de goede begeleiding van jullie en voor jullie geduld en voor de vele vragen die Henk stelde en jullie er geduldig antwoord op gaven al liep de afspraak uit van ons. Ook bij twijfel of ongerustheid konden we jullie bellen en dat is erg fijn. Omdat het een kleine praktijk is het mooi om te zien dat je je meteen welkom voelt. Ook de afwisseling tussen jullie twee zodat je weet wie je verloskundige zijn. Ben zeer tevreden over jullie en zou jullie aanbevelen bij andere.

Esther Haartmans

Een erge fijne begeleiding gehad bij de zwangerschap van ons eerste kindje. Zowel Marcelle als Nathalie weten waar ze over praten en zijn vriendelijk en betrokken. Omdat de praktijk kleinschalig is, voelde wij ons erg prettig en voelde het vertrouwd. Wij kijken terug op een fijne zwangerschap en bevalling onder begeleiding van verloskundige praktijk mama.

Britt

Hele fijne begeleiding gehad tijdens onze (1e) zwangerschap. Altijd een luisterend oor. Heel erg kundig. Helaas tegen het einde van de zwangerschap over moeten gaan naar de gynaecoloog, waardoor Nathalie of Marcella niet bij de bevalling zijn geweest. Bij een eventuele tweede zwangerschap willen we zeker weer door deze twee toppers begeleid worden.

Jennifer

Top verloskundige praktijk. Vanaf het begin word je al goed ontvangen. Ik kreeg een vertrouwd en geliefd gevoel er word ook naar je geluisterd als je ergens over twijfelt of vragen hebt. Hele zwangerschap super hulp gehad met veel vertrouwen. Ook de bevalling is super gegaan met dank aan Marcelle die mij alles rustig heeft uitgelegd en mij zo op me gemak heeft laten voelen. Geen ander verloskundige praktijk beter dan deze! En bij de 2de zien jullie mij zeer zeker terug!

Henifa

Lieve Marcella en Nathalie, Ook via deze weg nogmaals bedankt voor jullie fijne begeleiding tijdens mijn vierde zwangerschap. Zwangerschap 3 mocht helaas niet zo zijn en daarom was deze 4de zwangerschap ook extra spannend. Ik kon met al mijn vragen bij jullie terecht dit voelde erg vertrouwd. Door mijn onzekerheid stonden jullie elke week voor mij klaar en iedere keer stelde jullie me gerust met een echo. Deze echo's op de praktijk waren een feestje om te zien. Zo mooi, zo bijzonder !! En zo heb ik me ook de hele zwangerschap bij jullie gevoeld. Mijn bevalling heb ik heel bewust mee gemaakt met mijn man en Nathalie aan mijn zijde. Dankzij Nathalie haar doortastendheid bleef ik hoop hebben en houden dat deze bevalling ging lukken zonder hulpmiddelen. Dankzij jullie advies en kunde is op 21-12-2019 onze prachtige zoon Mick geboren. Ook na de bevalling stonden jullie voor ons klaar in de kraamperiode. Kortom: ik kijk terug op een hele mooie zwangerschap en bevalling waarbij Marcella en Nathalie altijd voor ons klaar stonden. In voor en tegenspoed.

Simone

Vlak na de bevalling laten informeren over anticonceptie. Wilde een spiraal laten plaatsen. Hierover laten informeren. Deze kon al vrij snel geplaatst worden. Deze geplaatst gekregen door Marcelle. Ook hierbij een positieve ervaring.

Kelly

Het is al weer 7 Maanden geleden dat onze dochter Merle zowel dankzij de hulp van Nathalie als Marcelle geboren werd. Na 40+6 weken zwanger zijn en eerdere mislukte strippogingen wilde ze dankzij het strippen een dag eerder dan eindelijk geboren worden. Het plan was om thuis te bevallen. Echter verliep het net als 2 jaar eerder weer niet volgens planning en wilde onze dochter, net als onze zoon niet thuis geboren worden. Merle bleek als sterrekijker te liggen. Ze heeft het me tijdens de bevalling niet makkelijk gemaakt. Maar dankzij de hulp van Nathalie en Marcelle (En natuurlijk mijn man en een beetje lachgas🤭) is het me toch gelukt om in het ziekenhuis via de natuurlijke weg van Merle te bevallen. Wat was het fijn om jullie als team naast me te hebben. Ik kon volledig op jullie vertrouwen en het aan jullie overgeven. Ondanks dat ik zoals ik ben toch eigenlijk liever zelf de regie in handen wil blijven houden. Mede dankzij jullie kijk ik toch positief terug op de bevalling. En was dit wederom een bijzondere en unieke ervaring met deze keer prachtige foto's. Jullie zijn echt toppers😘

Kelly

Dankjulliewel voor de goede en fijne begeleiding tijdens mijn 1ste zwangerschap. Wij hebben jullie zorg als zeer fijn ervaren. Er werd altijd ruim de tijd genomen voor de afspraak. Ik kon bij jullie terecht met al mijn vragen en bij zorgen deden jullie alles om deze weg te nemen. Boven alles boden jullie persoonlijke en warme zorg, dit gaf ons een heel vertrouwd gevoel!

Mandy

Schrijf een recensie

WhatsApp chat