Image Alt

Nathalie Niesen

  >    >  Nathalie Niesen

Even voorstellen:

Nathalie Niesen

Ik ben Nathalie, een van de twee verloskundigen in deze praktijk. Ik ben geboren en getogen in Schinnen en al op jonge leeftijd wist ik dat mijn passie bij het vak verloskunde lag.

Na wat omwegen ben ik toch mijn passie gaan volgen en ben ik gestart met de opleiding tot verloskundige. Daarna ben ik werkzaam geweest en de regio  als waarneemster en uiteindelijk in deze praktijk terecht gekomen. Hier werk ik sinds maart 2019 met heel veel plezier!

Daarnaast heb ik recent de opleiding echoscopie afgerond en ben ik bevoegd om vroege echo’s, termijnecho’s, groeiecho’s en placentalocalisaties uit te voeren. Daarna heb ik ook nog de specialisatie gedaan om de 20 weken echo’s te mogen maken. Dit doe ik met veel plezier in een echocentrum in de regio.  Ik geniet volop van mijn beroep en heb het voorrecht om aanstaande ouders te begeleiden in een van de meest bijzondere periodes van hun leven.

Ik vind het super mooi om te zien hoe jullie opbloeien om het ouderschap tegemoet te gaan en jullie hierin te mogen begeleiden! Elk koppel en bevalling is anders en dat maakt dit vak ook zo leuk!

Tot ziens in de praktijk!

Nathalie Niesen

WhatsApp chat